Pakning af aviserne

Sådan skal du læsse cyklen / scooteren

I forbindelse med dit job kan du få udleveret cykeltasker eller en cykelanhænger.

Cykelanhængeren må kun bruges til cykler og må aldrig sættes efter en scooter. Anhængeren skal jævnligt kigges efter. Reflekserne skal stadig sidde på, og der skal være luft i dækkene. Du kan til din anhænger få udleveret et cover til at sætte over traileren i regnvejr, så aviserne ikke bliver våde. Traileren skal ikke fyldes mere end, at du til enhver tid har fuld kontrol over cykelen, og aldrig med mere end ét distrikt.

Cykeltaskerne passer til en standard cykelbagagebærer. Skal de sættes på en scooter, skal der være et solidt stativ til at holde dem. Bemærk at det skal sikres, at taskerne konstant er i god afstand til scooterens udstødning, der bliver meget varm under kørsel. Taskerne må aldrig monteres andre steder end bag på cyklen / scooteren.

Når du læsser taskerne, skal du være opmærksom på at læsse samme mængde i begge sider, så cyklen / scooteren ikke reagerer skævt. Ligesådan skal du i løbet af omdelingen bruge lige meget fra begge sider. Taskerne må ikke læsses tungere, end at du har fuld kontrol over cyklen / scooteren, og aldrig mere end ét distrikt. Hvis du ikke har taskerne siddende på cyklen / scooteren, når du fylder dem, skal du være opmærksom på, at de ikke må være tungere end, at du nemt kan løfte dem. Pas på med skæve løft, der belaster ryggen uhensigtsmæssigt.

Taskerne er udstyret med et “låg”, der beskytter aviserne i regnvejr.

Husk iøvrigt altid at have lys på cyklen / scooteren samt vedligeholde bremser og andre sliddele.

Ring til os på: 70 20 64 05